Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Sperciebonensalade

BEREIDINGSTIJD: Zie verder

INGREDIËNTEN: 4 personen
500 gr. verse sperciebonen (of een blik gekookte)
1 flinke, fijngesnipperde ui
1 grote vleestomaat
6 à 8 eetl. azijn naar smaak
4 à 6 eetl. olijfolie
peper & zout
1 à 2 eetl. mosterd

BEREIDINGSWIJZE:
Was de sperciebonen en breek ze in hapklare stukjes (giet het blik sperciebonen af). Kook de verse bonen in ca. 15 minuten beetgaar. Snij intussen de tomaat in hele kleine blokjes. Klop in een bakje van de azijn, olie, mosterd, peper en zout een lichtgebonden saus. Giet de sperciebonen af, laat ze ietsjes afkoelen en roer er de saus door. Als de sperciebonen lauwwarm zijn doe je de tomaat en de ui erdoorheen.

NAAM INZENDER:
Reve

OPMERKINGEN:
Lekker met vlees van de barbecue en een stuk stokbrood.