Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Selderijsalade
BEREIDINGSTIJD: snel
INGREDIËNTEN: 4 personen
1 blik ananasstukjes
3/4 zakje rozijnen
1 bleekselderij
BEREIDINGSWIJZE:
Giet de ananas af en bewaar het vocht.
Week de rozijnen ongeveer een 1/2 uur in het ananasvocht.
Giet het daarna af.
Snij de bleekselderij fijn en meng alles goed door elkaar.
Er is geen dressing nodig.
NAAM INZENDER:
Beppie
OPMERKINGEN:
INGREDIËNTEN: 4 personen
1 blik ananasstukjes
3/4 zakje rozijnen
1 bleekselderij
BEREIDINGSWIJZE:
Giet de ananas af en bewaar het vocht.
Week de rozijnen ongeveer een 1/2 uur in het ananasvocht.
Giet het daarna af.
Snij de bleekselderij fijn en meng alles goed door elkaar.
Er is geen dressing nodig.
NAAM INZENDER:
Beppie
OPMERKINGEN: