Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Rozijnen-Kaas-Appeltjessla

BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
2 á 3 zoete appels
50 gr rozijnen
100 gr jonge kaas
1/2 sinasappel (of wat sinasappelsap)
peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE:
Was de rozijnen en laat ze even weken in lauw water (of rum). Snijdt de kaas in kleine blokjes. Pers de sinasappel en doe het sap in een slakom. Schil de appels en snijdt ze in kleine blokjes. Doe de appelsblokjes in de slakom, doe de blokjes kaas erbij. Knijp het water uit de rozijnen en doe ze in de kom. Wat peper uit de pepermolen erbij, door elkaar hutselen en smullen maar! Lekker bij gekruid vlees.

NAAM INZENDER:
José Chermin

OPMERKINGEN: