Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Maïs-kaassalade

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN: 2 personen
2 blikjes maïskorrels à 300 gram
1 kleine krop ijsbergsla
1 ui
1 bos radijsjes
150 gr belegen Goudse kaas
5 eetl kwark
zout
versgemalen peper

BEREIDINGSWIJZE:
Laat de maïs in een zeef uitlekken. Verwijder het lelijke blad van de ijsbergsla, snijd hem in vieren en verwijder de harde kern. Snijd de sla in repen of scheur de sla in stukken. Doe de sla in een schaal. Pel en snipper de ui fijn. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de kaas in kleine blokjes. Meng de maïs, de ui, de radijs en de kaas door de sla. Roer de kwark los met zout en peper en meng hem door de salade.

NAAM INZENDER:
Annette Bos

OPMERKINGEN:
Lekker bij gebakken aardappels,rijst of tortelinni schotel.