Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Italiaanse bietensalade

BEREIDINGSTIJD: 20 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
4 kant en klare gekookte bietjes
½ krop sla (lolo rosso/blanco of Hollandse sla)
6 eetlepels olie
1 eetlepel honing (of suiker)
2 eetlepels citroensap (of azijn)
peper en zout
1 à 2 ons mozzarella of feta

BEREIDINGSWIJZE:

Dressing maken van:
De olie, honing, citroensap, peper en zout.

Snij de bietjes in dunne plakjes 4-6 per portie. Leg deze op een flink bedje van gesneden sla. Hier bovenop de gesneden mozzarella of feta. Dressing eroverheen gieten en garneren met (verse) bieslook of peterselie.

NAAM INZENDER:
Hans van Putten

OPMERKINGEN:
Gegarandeerd dat iedereen met dit recept bietjes lust!!!!