Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Indische frikadel
BEREIDINGSTIJD:
INGREDIËNTEN: 2 personen
½ pond gehakt
2 eieren
1 ui
knoflook (gesneden)
zout & peper
vetsin ( gebruik hier niet teveel van)
± 10 kleine aardappels
BEREIDINGSWIJZE:
De kruiden, gehakt en de eieren in een schaal doen en goed door elkaar roeren. De kleine aardappelen goed gaar koken en ook in de schaal doen (maak de aardappelen goed fijn). Meng het geheel goed door elkaar. Verhit in een koekenpan 1 cm. olie en maak dan met 2 eetlepels balletjes van het mengsel. Bak de balletjes aan 2 kanten mooi bruin.
NAAM INZENDER:
Maureen
OPMERKINGEN:
Lekker voor op brood of bij rijst. Je kunt dit ook als tussendoortje eten of op een feestje als hapje presenteren.
INGREDIËNTEN: 2 personen
½ pond gehakt
2 eieren
1 ui
knoflook (gesneden)
zout & peper
vetsin ( gebruik hier niet teveel van)
± 10 kleine aardappels
BEREIDINGSWIJZE:
De kruiden, gehakt en de eieren in een schaal doen en goed door elkaar roeren. De kleine aardappelen goed gaar koken en ook in de schaal doen (maak de aardappelen goed fijn). Meng het geheel goed door elkaar. Verhit in een koekenpan 1 cm. olie en maak dan met 2 eetlepels balletjes van het mengsel. Bak de balletjes aan 2 kanten mooi bruin.
NAAM INZENDER:
Maureen
OPMERKINGEN:
Lekker voor op brood of bij rijst. Je kunt dit ook als tussendoortje eten of op een feestje als hapje presenteren.