Darwinplantsoen 31
2163 JL Lisse
Nederland
Tel: +31(0)657932098
 

Kipkebab met chilisaus

BEREIDINGSTIJD: 25 minuten

INGREDIËNTEN: 4 personen
2 rode paprika’s, in vierkantjes
4 kipfilets, in blokjes
4 dikke plakken bacon
olijfolie
1 mango, zonder pit in grove blokjes
1¼ dl volle yoghurt
sap van 2 citroenen
fijngeraspte schil van 1 citroen
½ kop verse koriander, gehakt
1 rode chilipeper, van zaad ontdaan en
gesneden

BEREIDINGSWIJZE:
Paprika, kip en bacon aan 4 lange metalen pennen rijgen. Kebab bestrijken met olijfolie en gaar grillen op de barbecue; regelmatig keren. Pennen niet te vol rijgen, anders wordt de kip moeilijk gaar.

Chili-fruitsaus: Alle ingrediënten mengen in een schaal. Tot gebruik in de koelkast zetten.

NAAM INZENDER:
Anne Wilson

OPMERKINGEN:
Afhankelijk van het seizoen kan in plaats van mango ook papaja gebruikt worden.